Rengøring

Aktiv Rengøring er et seriøst rengøringsfirma med over 25 års erfaring, der leverer ydelser af den bedste kvalitet.

Vi tilbyder kvalitetsrengøring til såvel private som til ejendomsadministratorer af lejligheder og boliger.

Vi klarer opgaverne med kort varsel uden besvær for dig. Du får en fast pris inden opstart, og vi henter og bringer nøglen.

Du har ligeledes mulighed for at få synsgaranti, så du ikke skal spekulere på, om rengøringen går gennem synet.

Rengøring er en tillidssag, og vi er derfor stolte af at kunne tilbyde vore kunder nogle af de dygtigste medarbejdere inden for branchen.

Vi klarer følgende opgaver for store og små virksomheder samt private kunder: Hovedrengøring, kontorrengøring, håndværker-rengøring, hotelrengøring, flytterengøring, boligforenings-rengøring, institutionsrengøring, vinduespolering, sommerhus-rengøring samt vaskeri.

I forbindelse med rengøring af hus eller lejligheder er følgende normalt hovedopgaverne:

  • Værelser: Aftørring af fodlister, stikkontakter, døre, dørkarme og radiatorer, fjernelse af limrester fra trægulve, fjernelse af spindelvæv fra lofter og vægge, vinduespudsning indvendig samt støvsugning og vask af alle gulve.
  • Køkken: Aftørring af skabe, fodlister, stikkontakter, døre, dørkarme og radiator, rengøring ind- og udvendigt af komfur, emhætte, køleskab og fryser/fryseboks, fjernelse af spindel-væv, vinduespudsning indvendig samt støvsugning og vask af gulv.
  • Badeværelse: Aftørring af skabe, stikkontakter, døre, dørkarme, radiator og ventilationsrør, afkalkning af wc, håndvask og fliser, pudsning af spejle samt støvsugning og vask af gulv.
  • Andre ønsker og forslag kan vi altid drøfte nærmere og finde løsninger på.

Håndværkerfradrag

Husk at du kan få håndværkerfradrag (servicefradrag) på op til 15.000 kr. om året inkl. moms for arbejdslønnen til service og vedligeholdelse på din bopæl. Du sparer 5.000 kr. i skat.

Skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.